Bowling Vereniging

Hellevoetsluis

BOWLING VERENIGING HELLEVOETSLUIS.

Algemene informatie betreffende lidmaatschap B.V.H.

Als lid van Bowling Vereniging Hellevoetsluis kunt U:

 

1: Op de dinsdagavond eens in de 2 weken in een team van 3 personen, op de woensdagavond wekelijks in een team van 3 personen en op de donderdagavond wekelijks in een team van 4 personen competitieverband spelen om wedstrijdpunten, gedurende een seizoen van ± 36 weken tussen laatste week augustus en eind mei. De kosten per speelmaand, bestaande uit 3 games per team per avond, bedragen ± € 30,00 per persoon en op basis van vier games ± € 40,00 per persoon , te voldoen op de eerste speeldag van elke speelmaand. De dinsdag speelt 1 maal in de 2 weken en kost € 10,00 per speelavond. Afhankelijk van de hoogte van het gemiddelde wordt elke speler een aantal handicappunten toegekend. De dinsdag en de donderdagleague starten om 19.30 uur. De woensdag om 20.00 uur.

2: Meedoen aan toernooien van de vereniging, de verenigingskampioenschappen en de 5-daagse. De kosten van dergelijke toernooien worden zo laag mogelijk gehouden.

 

3: Deelname aan: door de Nederlandse Bowling Federatie, waarvan U via de BVH lid bent, georganiseerde Nationale Leagues voor trio's. De teams kunnen gemengd zijn, de trio's alleen dames of heren. De Nationale Leagues hebben gemiddeld 7 speeldagen in even zovele bowlinghuizen en worden gespeeld op zondagen op scratchbasis in landelijk verband.

 

5: Deelnemen aan trainingen, gegeven door een gediplomeerd bowlingtrainer, om alles van de bal, banen, houding enz. te leren. Dit gebeurt wel op privé-basis. De kosten hiervoor zijn een gereduceerde baanhuur, te verdelen over het aantal deelnemers per baan plus een bijdrage aan de trainer.

 

6: Met korting op de baanhuur in eigen en andere bowlinghuizen bowlen.Deze baanhuurkortingen zijn vrij hoog en lopen op tot meer dan 30% op de normale baanhuurprijzen.

Inschrijfformulier Senioren

 

 

Als jeugdig bowling-enthousiast tot 18 jaar (lidmaatschap € 37,50 per jaar plus éénmalig € 5.00 inschrijfgeld) kunt U:

 

1: Op dinsdagavond aan de jeugdleague deelnemen. Deze kent ook een handicapsysteem.

 

2: Deelnemen aan trainingen voor de jeugd door een jeugdtrainer,

 

3: Deelnemen aan jeugdhuistoernooien, Sinterklaas, Kersttoernooi op handicapbasis en het Verenigings Jeugd Kampioenschap op scratchbasis.

 

4: Deelnemen aan door de NBF georganiseerde Nationale Jeugd Trioleagues op scratchbasis 5 x per seizoen, deelnemen aan jeugdontmoetingen, welke in de regio door de provinciebesturen van de NBF en andere huizen worden georganiseerd.

De kosten van de jeugdleague bedragen slechts € 4,75 per speeldag per persoon en dienen aan het begin van de maand betaald te worden. Jeugdtrainingen worden door de BVH betaald (zijn voor de jeugd gratis)

De extra kosten van huistoernooien zijn redelijk daar meestal als deel van de totale prijs de normale speeldagkosten worden opgenomen.

Jeugdige bowlers kunnen meedoen aan een regionale Nationale jeugd-trioleagues. Wel zal er een beroep op ouders gedaan worden om voor vervoer naar en van het bowlinghuis van de te spelen wedstrijd zorg te dragen.

Andere jeugdontmoetingen worden indien het budget het toelaat door de BVH bekostigd, met ook hier weer de vervoersvraag aan een aantal ouders.

Inschrijfformulier Junioren

 

 

Op dinsdagmiddag: Seniorenbowlen. 

Op deze middag wordt er een echte huisleague gespeeld door meestal huisvrouwen, maar heren worden niet geweigerd. Kosten € 18.00 per maand. Het is wel een competitie voor het hele seizoen waarbij ook om wedstrijdpunten wordt gespeeld. N.a.v. ieders gemiddelde worden handicap-punten toegekend.

 

 

Algemeen:

Eigen bowlingschoenen en een bal zijn in het begin niet nodig, daar deze door het bowlinghuis worden verstrekt, maar bij blijvende belangstelling is dit bezit zeker aan te raden.

Verdere informatie bij alle bestuursleden van de B.V.H.

Het bowlingpersoneel kan u telefoonnummers verstrekken van een van de bestuursleden.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.