Bowling Vereniging

Hellevoetsluis

BOWLING VERENIGING HELLEVOETSLUIS.

Algemene informatie betreffende lidmaatschap B.V.H.

Als lid van Bowling Vereniging Hellevoetsluis kunt U:

 

1: Op de donderdagavond wekelijks in een team van 4 personen competitieverband spelen om wedstrijdpunten, gedurende een seizoen van ± 36 weken tussen laatste week augustus en eind mei. De kosten per speelmaand, bestaande uit 3 games per team per avond, bedragen ± € 30,00 per persoon en op basis van vier games ± € 40,00 per persoon , te voldoen op de eerste speeldag van elke speelmaand. Afhankelijk van de hoogte van het gemiddelde wordt elke speler een aantal handicappunten toegekend. De donderdagleague start om 19.30 uur. 

 

2: Meedoen aan toernooien van de vereniging, zoals bv de verenigingskampioenschappen. De kosten van dergelijke toernooien worden zo laag mogelijk gehouden.

 

3: Deelname aan: door de Nederlandse Bowling Federatie, waarvan U via de BVH lid bent, georganiseerde Nationale Leagues voor trio's. De teams kunnen gemengd zijn, de trio's alleen dames of heren. De Nationale Leagues hebben gemiddeld 7 speeldagen in even zovele bowlinghuizen en worden gespeeld op zondagen op scratchbasis in landelijk verband.

 

5: Deelnemen aan trainingen, gegeven door een gediplomeerd bowlingtrainer, om alles van de bal, banen, houding enz. te leren. Dit gebeurt wel op privé-basis. De kosten hiervoor zijn een gereduceerde baanhuur, te verdelen over het aantal deelnemers per baan plus een bijdrage aan de trainer.

 

6: Met korting op de baanhuur in andere bowlinghuizen bowlen.Deze baanhuurkortingen zijn vrij hoog en lopen op tot meer dan 30% op de normale baanhuurprijzen.

Inschrijfformulier Senioren

 

 

 

Algemeen:

Eigen bowlingschoenen en een bal zijn in het begin niet nodig, daar deze door het bowlinghuis worden verstrekt, maar bij blijvende belangstelling is dit bezit zeker aan te raden.

Verdere informatie bij alle bestuursleden van de B.V.H.

Het bowlingpersoneel kan u telefoonnummers verstrekken van een van de bestuursleden.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.